uppdatering

Blir tyvarr en trakig uppdatering da jag skriver pa polskt tangentbord. 
Idag ar det dag 2 i polen. Igar drog vi till park och festade, och traffade nagra som vi kanner. Inget speciellt igentligen, mest for att slappa loss. 
Idag drog vi ivag till shoppingcentret, fastnade i victorias secret dock, och lyckades fa med mig tre kassar darifran. Kopte en planbok, tva perfymer, en bodylotion och ett par underklader. Hade fran borjan inte tankt att kopa ngt alls dar inte, men de bara hande... hehe..
Ikvall blir det lugnt da vi har bokat tid for bade frissor och fransforlagning imorn pa morgonen. Frisoren blir vid 8.00 och sa fort vi blir klara dar sa drar vi och forlanger fransarna. Nar allt det ar klart sa aker vi ut till landet, alskade Czerwinsk <3 Planen ar att vi ska spendera kvallen med nara och kara pa antingen Viva eller Ambra. Personligen foredrar jag Viva, men vi far se vad dom andra sager. En av grabbarna fyller dessutom ar sa de blir botten upp och klackarna i taket for varan del. Sondag sa drar vi oss tillbaka till warszawa och spenderar sista kvallen har. Trakigt att vara har sa kort tid, men man tager vad man haver och jag ar glad att jag akte ner iaf. Imorn aker iaf kameran med, det kan jag lova!
Gud vad jag langtar efter att fa bort den fula fargen jag har nu, mixar till det lite imorn sa resultatet kan bli exakt hursom hellst... ;)
 

Spontan resa

Blir en liten spontanresa till polen imorn. Kommer hem på måndag så kommer ju bara vara där några dagar.
Men ojj vad jag är peppad. Skulle igentligen inte åka, men min tjejkompis ville det så de var bara att boka biljetter. Sandra har hästarna under tiden som jag släpper loss. Blir intensivt så vi totalt kommer fucka ur tors-mån, sedan jobba tisdag, och åka till grevagården på onsdag. Så de blir att ta till me extrakrafterna för att orka med allt, för att sedan få en vilodag måndagen därpå för att jobba igen på tisdagen. De blir tufft men när livet bjuder på härligheter så är det helt klart värt det! Träffar min fina Asia som har (på riktigt!) satt ihop ett helt schema med grejer vi ska göra. Börjar med krök reda på torsdagskvällen med några bekanta. Känner dom så de e super. Sedan drar vi säkert vidare på kvällen, vart får vi helt enkelt se, men de lutar väl mot mirage, hybrydy eller park. På fredagen blir det att vila upp sig, och sedan ska jag försöka dra med mig Asia på en shoppingrunda. Hon är inte världens piggaste på mornarna, så får väl slita upp henne om vi ska komma iväg. Måsta få i mig lite bubbletea när jag ändå har det tillgängligt eftersom att vi inte har det i sverige. Det är, om man nu ska försöka förklara det, grönt te. Man tillsätter sedan den smaken man vill ha, och jag väljer alltid melon(mjölkte). Efter det får du välja vad du vill ha i. Det finns gele och små popping kulor. Väljer alltid med gele med äppelsmak och litchi kulor. Sen är de lixom klart.
 
Iaf. På kvällen på fredag ska vi till asias tjejkompis, och gud vet vad vi ska göra där. Drar iaf ut därefter och som de ser ut nu så blir det Park vi ska till.
Lördag så åker vi ut till landet, åhh älskade Czerwinsk är alltid höjdpunkten i polen. Träffar alla nära och kära vänner och samlar ihop ett gäng för att åka på Viva. Viva är helt klar den bästa nattklubben som jag någonsin varit på, har aldrig tråkigt där och jag stöter på varenda kotte jag känner. Den ligger lite off på landet så de blir oftast att alla åker dit. Här i sthlm klagar vi på att vi har långt till krogen, iaf där jag bor. Till viva tar det ca 30-40 min att åka med bil, de ni!! Natten spenderar vi i vårat hus där och sedan på söndagen drar vi oss tillbaka till warszawa för en avslutande kväll på någon av stadens nattklubbar.
 
Nu är det iaf dax för stallet, och sedan ikväll, så är jag bjuden på tjejmiddag till en på mitt jobb. Imorn kl. 12.45 går planet och jag landar omkring halv 3 :)
 
Den första bilden är gammal och den andra är antingen från i sommras eller från i påsk.
 

New horse!

Klappat och klart, mer eller mindre.
I veckan var jag ju iväg på uppdrag, nämligen och kolla på en häst. Fick ett samtal tisdag kväll om jag var intresserad av att utbilda och tävla en 4-åring och ha ett sammarbete med dom. Jag antog ju självklart uppdraget och åkte dagen efter iväg till deras stall för att kolla på unghästen.
Nämner inga namn, och släpper inga bilder förens om ca 2v när allt är klart och jag sitter på hästryggen, fram tills dess får ni helt enkelt vänta. Den har bra stam, och ser ut att vara ett riktigt framtidslöfte.
Den rids ej för försäljning utan detta är för att de behöver en ryttare till hästen.
 
Så om ca 2 veckan så kommer jag att sitta upp på det svarta stoet, för att påbörja våran resa. Bestämmelsen blev att den får stå kvar på deras stall, så de blir numera 3 hästar att rida, varav en står i ett annat stall. Upp med humöret och hitta motivationen så tror jag att allt kommer att gå super. Vem vet, kanske blir det falsterbo för pärlan i sommar ;)
 
 

Stall 1

Sitter i stallet, i sadelkammaren just nu och tar det bara lugnt. Jag och Hanna har precis varit uppe i ridhuset och ridit zacke och boogie. Hon har inte suttit på mina hästar sen jag kom hem i somras så de var ju på tiden. Vi jobbade dom lite, inget hårt arbete utan bara lite lagom. Nu har jag maten kvar att göra till hästarna, och fylla vatten och sedan beger jag mig iväg till stall nr 2 på uppdrag. 
Ikväll blir det födelsedagsfirande för Alva som fyller 18. Krogen it is, men vi får dock se om jag dricker eller tar bilen in. Att gå från alkis till nykterist verkar jag ju vara rätt bra på måste jag säga då jag nu för tiden ofta väljer att ta bilen in till stan för en nykter utekväll istället för att kämpa med tåg och nattbussar. Menmen idag får vi se hur det blir.




Sammarbeten väller in

Olika sammarbeten väller in känner jag just nu.
Imorn ska jag nämligen iväg på ett litet uppdrag, hästmässigt självklart, och jag kan nog säga att jag är något uppe i varv just nu. Berättar inte något just nu, utan det kommer i sinom tid när allt är klart. OM det blir av vill säga.
Kan säga att jag iaf blir mer och mer motiverad när sådanna här saker dyker upp.
 
Sedan de andra sammarbetet som jag nämnde för några dagar sedan. Dit ska jag iväg på torsdag för att ta reda på mer. Åter igen är jag tyst om vad det handlar om, och även det kommer säkert komma fram senare.
 
Är nöjd och glad med mitt liv just nu iaf, och är oerhört tacksam över att jag fått dessa förfrågningar. Time will tell guys, and it's gonna be f*king awesome!
 
 

Resultat Gävle

Nu sitter vi i lastbilen påväg hem från Gävle. Är allmänt nöjd i helgen äver fast bommarna inte riktigt ville ligga kvar, så gjorde hästarna ändå fina rundor.
 
Fredag 130:
Zacke: Zackes runda kändes väldigt bra! Han låg väldigt jämnt på på bettet utan att bli för stark. Dock drog han tyglarna ur händerna på mig över ett språng, så hann inte få tag i dom till nästa hinder. Blev därför lite halvflummig anridning till kombinationen som var nästa, och vi rev oxern in. 4 fel.
 
Boogie: Boogies första runda efter att vi "behandlade" henne i ryggen. Hon har bara fått vara med på en träning sen dess, och sedan har jag hunnit hoppa lite på volten en gång, så vi hade inte tränat så mkt inför denna helg.
Men min pärla skötte sig super! Hade min butetsadel på henne dock = flying Veronica. Så fick hålla i mig rätt rejält i sprången. Men kom runt banan och hon kändes fin. Fick en liten bom som ramlade påvägen då jag flög som en liten vante på språnget innan. Nästa hinder var det kort sväng till och jag hann inte få upp henne på bakbenen in till kombinationen så vi rev frambommen på oxern. Men jälkar vad hon hoppade. Fick en massa beröm om henne av folk. 4 fel.
 
Lördag 140cm
Zacke: Fick aldrig nån kontakt med honom från första början. På framhoppningen levde han sitt egna liv, och jag kände mig som tjejen i mulleserien, dvs. hängades i tyglarna. På banan kom vi igång väldigt dåligt. Vi rev redan på 2:an då han totalt tappade frambenen. Kom helt rätt på hindret men han måste ha varit i andra tankar. Efter det blev han väl lite sur och fick mig att börja mesrida. Tröck in lite extra galoppsprång lte här och där, och fick med mig ett par bommar. Insåg sedan vilken dålig pilot jag var, och fick nödlanda. Lade en volt och "började om på nytt". Satte upp tempot och hoppade dom sista hindrena riktigt bra. Man kan inte alltid vara på topp, och om man har en ryttare på ryggen som inte kan räkna matte mellan hindrena då blir det tyvärr så. 18fel
 
Boogie:
Hade igentligen inga höga förväntningar på denna rundan. Men bytte sadel till prestigen för att få en lite stadigare sits. Den har lite mer stöd, vilket gör det lättare för mig att behålla posission i sprången. På framhoppningen kändes hon helt ok. Var lite uppe i varv av alla hästar som sprang omkring överallt. Min bebis har på senare tid blivit väldigt ljudkänslig, så när jag gick in på banan och hemmaryttaren innan mig var felfri så blev de ju ett jävla stohej på läktaren. Trodde hon skulle skita på sig, och hon blev så skraj att hon slängde sig rakt in i den andra hästen på banan. Hahaa, min lilla pärla har ju aldrig haft problem med sånt innan ?
Men hon skärper sig ju snabbt och jäklar vad fin hon var sedan! Hoppade runda och riktigt stadiga språng. Fick ett litet skitpet, men de gjorde inte så mkt. Placerade blev vi dessutom och fick räkna detta som ett kval till SM. Duttig bebis och stolt mamma som nästan höll på att börja böla när hon kom ut ur ridhuset (a).
 
Skriver om de två sista rundorna senare

Snabbis

Kikar in en snabbis och säger hej!
Har en klass kvar idag och det är 145cm med Boogie. Hinner dessvärre inte skriva mer nu men slänger in ett inlägg senare påvägen hem. 
Underhåller er med en bild på min nya tröja.



Bästa klara

Blev överaskad när klara ringde mig och sa att hon hade varit inne och röjjt lite på min blogg.. hahah inte många som har en bästa vän som kan lösen till ens blogg ;)
Blev jättenöjd med designen som hon hade gjort, riktigt fint och professionellt!
 
Sitter just nu i lastbilen i Gävle, jag och pappa ska äta lunch medans vi väntar på att min klass ska starta. 120 är precis klar med avd. A, vilket betyder att det är avd. B kvar och sedan 130 innan min 140cm klass startar, så det lär ju ta några timmar.. planen är att gå en sväng med hästarna innan dess också.
Pappa va snäll och köpte ett par nya vita ridbyxor till mig idag. ett par från Kingsland, som är tygskodda på knäna.
 
Har en liten grej på G, "hästmässigt" kan man väl säga, och info om de kommer ev senare i veckan.
Bild från i veckan, när vi checkade lite inför helgen.

RSS 2.0