Helt ok rundor i helgen

Boogie har skött sig rätt bra i helgen. Haft ett PET i varje klass och en klass där jag la en volt också.. Så lite retligt är det... Zacke ska vi väl inte prata om. Med honom stryker vi ett streck efter denna helg och taggar inför nästa tävling istället.

Ikväll vankas hoppträning för Helena. Zacke hoppar i första gruppen och Joe ska jag faktiskt träna i andra gruppen. Joe rider jag åt denice som brutit nyckelbenet. Ska bli riktigt spännande och se vad Helena säger och sedan blir det antagligen tävling med honom i helgen. Boogie kanske tävlar på lördagen men det får vi se.. 
Nu ska jag iväg till frissören iaf för att fräscha till mitt hår lite inför våren/sommaren! 


Hästar hästar, bara hästar!

Lägger just nu all fokus och iaf 90% av min vardag på hästar och allt runtomkring dom. Jag trivs bra med att ha det så och det värmer lite extra när man ser resultat efter allt slit. Boogie går som en klocka. Satte på henne ett rakt, mjukt nathe bett igår och hon såg riktigt fin ut! Trodde Att hon skulle hänge sig i bettet och att jag skulle få kämpa för kung och fosterland, men det blev ett väldigt lättsamt pass där jag nästintill endast behövde använda ben och sits. 
Zacke har väl också gått bra. Rider honom på hackamore då han har fixat tänder osv. Vi har dock väldigt delade tankar om det... Zacke tycker att det är lajban och känner sig väldigt fri. Jag hänger mest där som en trasdocka och vet inte om jag ska skratta eller gråta. Menmen. Idag får jag äntligen sätta på bett igen så idag är det slut på lekandet. Både åker till Gävle i helgen - där dom tävlar följande klasser:
Boogie: 140,145,135cm
Dakar: 140,145,145cm

Har även en till häst att rida, f.o.m igår och några veckor framåt. Hur länge är inte bestämt men det hela handlar om att ägaren har brutit nyckelbenet. Red honom för första gången igår, och vi kom riktigt bra överens. Han lyssnade bra på mina hjälper och i slutet kunde jag bara sitta där utan att kämpa mig svettig. det är mycket häst att rida då den är väldigt stor, men han gör sig ändå väldigt lätt under ryttare. 
Idag ska vi hoppa lite och på tisdag blir det ev. Hoppträning. Mer får ägaren skriva om hon skulle vilja det, annars kommer jag ligga ganska lågt med hästen ett tag.





RSS 2.0