Flytt och annat

Har haft mycket att göra på senaste tiden. Har för tillfället tre jobb, två hästar och har precis flyttat in hos en kompis. Har lämnat mitt trygga hem och mina föräldrar för att lära mig att stå på egna fötter. Så just nu är det fullt helt enkelt.
Dagen är inte heller särskilt lugn.. Utan idag förflyttas jag från ena jobbet direkt till andra jobbet. Sandra har hästarna idag, vilket gjorde att jag iaf fick ta lite sovmorgon i morse. Dagisjobb är vad som sker idag på dagtid, sedan direkt till skutan, för att ha 2ridgrupper samt nattning och stängning av ridskolan. Tur att jag är ledig imorn iaf! 
Har säkert tagit mig vatten över huvudet men just nu tar jag dagarna som dom kommer faktiskt, försöker svälja all stress och andas för att tänka klart.  Flytten har iaf gått bra, har lite små-ångest på mornarna när jag vaknar och Nathalie åkt till jobbet. Det är bara jag och katterna kvar i lägenheten då, så de käns lite ensamt men tror att jag vänjer mig vid det. 
I helgen är det tävling i Jönköping som gäller. Boogie går 130,140 och 140 och zacke går 140,140 och 145 tror jag. Båda känns på topp så de ska inte vara några som helst problem i helgen :)



Hästfronten

De har varit dött, jag har inte varit mer levande själv under den senaste veckan. Drog på mig en jävlig förkylning som vägrade ge med sig. Vilket ledde till att jag inte ens orkat mig upp på hästen. Red boogie i torsdags, var svimfärdig efter en kvart så det fick vara nog sen. Tack vare Sandra så har hästarna fått den motion och träning som dom behöver iaf. Red iaf båda igår och zacke kändes riktigt fin. Pigg men villig att lyssna och följa mig. Boogie där emot är nog inne i sin värsta brunst någonsin. Bara av att en annan häst kollar på henne skriker hon och sparkar. Zacke är inte bättre därefter, han vaktar henne över sitt liv, och går till attack så fått någon ska gå förbi henne. Igår var han riktigt rasande i stallgången och slängde sig efter en av hästarna. Boogie är hans älskling och ingen får röra henne.. Hehe. Men boogies ridpass blev tillslut helt ok i slutet. Fick ett totalt utbrott på henne då hon ställde sig upp i protest när jag knappt höll i henne. , INTE OK! Det är strängt förbjudet att stegra, speciellt när man är så stor som hon.
Hade gärna velat åka och träna med henne idag, men vet inte om det är någon ide när hon är på det här humöret. Men, har hela förmiddagen på mig att fundera. 




Hemma efter göteborg

Spenderade ju några dagar i göteborg, i skandinavium. Kom ju självklart inte därifrån utan att ha handlat upp varenda krona.. men mår ändå bra såhär i efterhand när jag granskar alla saker jag köpt!
Fick spontant för mig att de var dax att byta färg på min tävlingsoutfit, och denna gången till grå. Så blev två nya tävlingsschabrak i grått, ett från equiline med bling, och ett egetdesignat från Christina Sports, som jag beställde av Caroline på Tophorse. Det hela började ju självklart med den underbart snygga kavajen som jag hittade i charlies monter. En grå, av märket Animo - den nya modellen dessutom. Gudomligt snygg var den!
Fick också med mig ett par nya långa chaps, denna gången med fransar, strumpor från kingsland, nytt ilägg till min samshield, kissfläckspay x2, och diverse grejer från ullared. Så är nöjd med min tripp!
 
Nu är jag på jakt efter ett par stigbyglar, men kan inte bestämma mig för vilka jag vill ha till min nya bruno sadel..
 
 
 
 

RSS 2.0