Mkt gjort idag!!

För en gångs skull så har vi fått otroligt mkt gjort! Red markarbete på Mona imorse, och hon skötte sig bra! Blev lite sur vid ett tillfälle, men det släppte snabbt och sedan fick vi till det riktigt bra! Ägnade sedan några timmar åt att städa sadelkammaren där vi haft total kaos innan! Nu, ligger allt sorterat och det är ordning och reda. Vi hann även där emellan åka till donken, och ta en 30mins PN. För att vila huvudet också. På kvällen gjorde jag klart all stallgöra, släppte in hästar och red sedan zacke under tiden som Rebecka longerade Shakira. När allt var klappat och klart så var det dax för middag och nu de senaste timmarna har vi suttit och designat schabrak som ska med till våran monter i Friends arena under horse show. Är lagom slut i huvudet så kommer nog sova gott inatt. Zacke gick som en pärla även idag, och det känns som om vi har kommit över en spärr sedan vi var och tränade hos Ann. Hon gav min en hel del bra tips, efter att hon fick hoppa upp och känna igenom honom och det har helt klart visat resultat. 
Imorgon är det sista dagen som mickis är här på kurs. Så tänkte passa på att hoppa zacke lite smått och bara öva in lite lydnad, korta, öka eftersom det ändå ska byggas hinder i ridhuset. På em drar vi iväg på sushibuffe och sedan ska de andra två få jobba lite lätt. 
Har glömt att berätta att jag beställt en ny sadel till zacke så sharpman kommer och lämnar den på onsdag! En butet blev det med dubbelläder. Ögongodis!
Nu blir det film och sedan sängen för att orka upp till morgonfodningen imorn! 
Bilderna nedan är från dagens städning. Imorn ska det läggas in nytt golv, så är sadelkammaren precis så som vi vill ha den!



Avslutar med en bild från kvällen när vi designat schabraken. Nu är vi nästan klara, 18 färgkombinationer senare. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0