Värt, ovärt?

Vet inte om den här bloggen är värd att uppdatera längre men vi gör väl ett försök. Allting rullat på bra här på upprätta gård, dock är motivationen inte på så hög nivå på senaste tiden. Måste vara värmen blandat med en massa annat som spelar in. Men nu börjar tävlingarna igen så nu är det dax att hitta flytet igen. Fick lite mental coaching av John på telefon igår så känner lite bättre till mods idag. Dessutom så åker vi iväg på tävling imorn på morgonen och är borta till söndag. Sundbyholm sinnet games är det som går av stapeln och tre av fyra hästar följer med dit. Mona hoppar 130 x2, 135 samt 140. Boogie går 135 samt 140 X2 och zacke går 140 samt 150x2. Klasserna kan bytas på plats men det blir att se. Shakira är under igångsättning och har börjat galoppera nu, så hon har en tävling inplanerad i slutet på augusti. 

Idag ska de tre som ska iväg på tävling, checkas av och trimmas de sista som behövs. Inget tungjobb, pga värmen. Sedan ska allt packas för avfärd tidigt i morgon bitti. 
Var även förbi min sponsor igår, equestrian stockholm, och hämtade ut lite grejer. Bl.a. Ett nytt svart tävlingsschabrak som kommer visas upp i helgen samt ett hemmaschabrak och två pikéer. Fick även tre täcken som även de kommer visas upp inom snar framtid. 
Nu är det time för ridning, zacke är först ut, därefter boogie innan lunch.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0